Fresh Fingers – voet deodorant spray voor voet schimmel – hoe te gebruiken – effect

Fresh Fingers – voet deodorant spray voor voet schimmel – hoe te gebruiken – effect

Fresh Fingers - effectTeennagelschimmel (Onychomycosis) kan lelijk zijn en een bron voor potentiële verlegenheid. De nagel wordt verdikt, verminkt, Fresh Fingers verkleurd (meestal geel, bruin, en in sommige gevallen wit), Bros, en/of ongezond van uiterlijk.

Een teennagelschimmel geeft, zoals elke schimmel (bijvoorbeeld voetschimmel), de voorkeur aan bepaalde omgevingen. Vochtige, vochtige en donkere omgevingen zijn de meest voorkomende. Dus zweterige sokken of schoenen, Douches of gymkluizen hebben een grotere kans op het vangen of verergeren van de teennagel schimmel. Sommige mensen zijn meer vatbaar voor het ontwikkelen van nagelschimmel, net als sommige mensen kunnen meer kans om gaatjes te krijgen, ook al Fresh Fingers kunnen ze hun tanden poetsen zo vaak als iemand die niet zo veel gaatjes. Bovendien, sommige medische aandoeningen kan de kans dat iemand ontwikkelt nagelschimmel verhogen. Hoe dan ook, het is het beste om een professional te raadplegen over risicofactoren en realistische behandelingsopties.

Fresh Fingers – opmerkingen, recensie

De meest voorkomende behandelingen bestaan uit topische medicatie, orale medicatie (een pil), en het wegsnijden van de zieke, geïnfecteerde nagel. De schimmel begint meestal aan het einde van de nagel en werkt zijn Fresh Fingers opmerkingen weg naar de basis van de nagel. De schimmel leeft meestal onder de nagel waar het in staat is om te groeien en uit te breiden tot het beïnvloedt de gehele dikte van de nagel zelf. Om deze reden, behandeling is typisch uitdagend en vereist geduld om een bepaalde behandeling optie de mogelijkheid om te werken. Net als u moet uw tanden poetsen na elke maaltijd, floss, evenals periodieke tandheelkundige schoonmaak om gaatjes te voorkomen, nagelschimmel vereist regelmatig onderhoud om de nagelschimmel te genezen, maar ook om een herhaling van de schimmelinfectie te voorkomen.

 1. topische medicatie – er zijn verschillende lokale medicijnen beschikbaar, variërend van voorgeschreven medicijnen die wetenschappelijk zijn bestudeerd, tot over de counter medicatie, tot homeopathische middelen. Zeker de voorgeschreven medicatie heeft meer bewijs om zijn effectiviteit te ondersteunen, maar sommige van nature voorkomende stoffen, zoals theeboomolie zijn met bescheiden succes gebruikt. Over de counter opmerkingen Fresh Fingers behandelingen zijn niet waarschijnlijk om ernstige aandoeningen te verbeteren, en zijn meestal niet effectief, behalve in zeer lichte en vroege stadia van de schimmelinfectie. Deze medicijnen zijn veel beter in het voorkomen van herhaling van nagelschimmel in plaats van daadwerkelijke genezing of behandeling van actieve infecties. Zelfs de voorgeschreven medicatie kan niet voldoende zijn om gevorderde gevallen te genezen.
 2. Fresh Fingers - ingrediënten orale medicatie – de meest voorkomende pil voor de behandeling van nagelschimmel is Lamisil (terbinafine), maar recensie Fresh Fingers er zijn andere medicijnen beschikbaar. Vanwege de krachtige aard van deze medicijnen, bloedonderzoek kan nodig zijn, vooral als men ook een medicatie om cholesterol te verlagen of te controleren. Orale medicatie is nodig voor matige tot ernstige gevallen.
 3. het uitsnijden van de slechte nagel – om elke medicatie behandeling succesvol te zijn, het verwijderen van schimmel die al aanwezig is in de nagel is noodzakelijk. Dit kan vereisen het uitsnijden van een klein deel van de slechte nagel in milde tot Fresh Fingers recensie matige gevallen, om de volledige nagel te verwijderen in ernstige gevallen. Het niet verwijderen van de geïnfecteerde nagel aanzienlijk vermindert de kans dat de behandeling succesvol zal zijn.
 4. combinatietherapie – in veel gevallen, de beste manier van handelen is om twee of alle drie van de bovengenoemde behandelingsopties te combineren om zich te ontdoen van de schimmel.
 5. permanente verwijdering – als pogingen om de nagelschimmel te verwijderen zijn mislukt, of als de schimmelinfectie is ernstig en/of is aanwezig voor een lange periode, de beste oplossing om zich te ontdoen van Fresh Fingers de nagelinfectie is om permanent de nagel zelf te verwijderen. Dit vereist dat u naar een specialist gaat, meestal naar uw podoloog. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is er een minimale hoeveelheid ongemak, en de lange termijn verschijning van de teen zonder spijker is meestal meer esthetisch aantrekkelijk in vergelijking met de nagelschimmel.

Fresh Fingers – meningen, bijwerkingen

Ongeacht de behandeling optie, als er een volledige genezing, preventie is absoluut essentieel om herhaling van de Fresh Fingers meningen nagelschimmel te voorkomen. Zeker mensen die al nagelschimmel hebben gehad zijn veel meer kans om het weer te krijgen. Het gebruik van een voetpoeder, bij voorkeur met een anti-schimmel (zoals Desenex, Tinactine of Micatine) op een dagelijkse basis zal helpen verminderen de kans dat de schimmel zal terugkomen. Bovendien zal het verminderen van risicofactoren, zoals donkere zweterige sokken en / of schoenen ook helpen de meningen Fresh Fingers kans dat de schimmel zal terugkomen te verminderen.

Behandeling

Er zijn een aantal behandelingen voor onychomycose. Helaas zijn velen niet erg effectief. De meest agressieve en effectieve manier om de schimmel te behandelen is met orale anti-schimmelmedicatie. De meest voorkomende orale Fresh Fingers bijwerkingen geneesmiddelen tegen schimmels zijn itraconazol (Sporonox ) en Terbinafine (Lamisil ). Beide medicijnen zijn duur en verzekeringsmaatschappijen hebben de neiging om onychomycosis te beschouwen als een cosmetisch probleem. Als u diabetes hebt, kan uw verzekeringsmaatschappij onychomycosis beschouwen als een medisch probleem, en zal de behandeling dekken.

Als u pijn ervaart of als gevolg daarvan ingegroeide teennagels heeft ontwikkeld, dan kan uw verzekeringsmaatschappij de behandeling bijwerkingen Fresh Fingers dekken. De medicatie moet eenmaal daags gedurende 3 maanden worden ingenomen. De werkzaamheid van de medicijnen varieert van 60 tot 80%, met een recidief van ongeveer 10-15%. Volledige genezing is gemeld als laag tot 28%. Lamisil lijkt effectiever en heeft minder geneesmiddelinteracties dan Sporonox.

Fresh Fingers – forum, bijwerkingen

Fresh Fingers - contra-indicaties Met beide medicijnen, is er een lange lijst van goedaardige bijwerkingen forum Fresh Fingers waaronder misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, huiduitslag, hoofdpijn, smaakstoornissen en duizeligheid. Een recente studie gepubliceerd in het American Journal of Geriatric Pharmacotherapie vond de meest voorkomende bijwerkingen met drie maanden Lamisil, tin personen ouder dan 65 jaar, waren misselijkheid, sinusitis, gewrichtspijn en hoog cholesterol.

Er kunnen zich ernstige problemen voordoen, en daarom zullen veel artsen eerst andere therapieën Fresh Fingers forum aanbevelen. De problemen zijn zeldzaam en komen minder dan 0,5% van de tijd voor, maar omvatten ernstige leveraandoeningen zoals hepatitis en acute levernecrose.

Over de toonbank en Home Remedies

Er zijn veel OTC (Over de toonbank) producten die online of in de bijwerkingen Fresh Fingers drugwinkel kunnen worden gekocht. Een paar omvatten Tineacide, die lavendelolie en theeboomolie combineert, Lamisil topical nail Behandeling, Dr.Scholl ‘ s Nail Management Kit, en Restore, dat naar mijn mening een van de beste medicijnen die u kunt kopen over de toonbank.

Sommige home remedies die kunnen worden gebruikt zijn melaleuca olie (tea tree oil), bleekmiddel, grapeseed extract, en VicsVapoRub. Veel patiënten beweren dat ze volledig genezen zijn met VicsVapoRub, populair gemaakt door Dr. Gott, maar Ik heb nog geen volledige genezing gezien met Vics behandeling. Vics heeft de neiging Fresh Fingers bijwerkingen om de dikte van de nagels te verminderen en zal soms bijdragen aan het afschilderen van lagen van de nagel. De meeste topicals, voorgeschreven medicijnen, OTCs en home remedies, hebben de neiging om vergelijkbare effectiviteit. Een sleutel is om een product te kopen dat is een gel, oplossing, laquer of spray. Crèmes zijn meestal niet zo effectief.

Fresh Fingers – samenstelling, contra-indicaties

Ruw het nageloppervlak met een bestand voor toepassing voor een betere penetratie. Gebruik de behandeling dagelijks en samenstelling Fresh Fingers ga van plan om door de therapie voor 6-8 maanden. Zorg ervoor dat u maatregelen neemt om te voorkomen dat de schimmel verergeren, verspreiden en opnieuw infecteren. Volgt:

 1. Plaats om de dag een antischimmelpoeder of spray in de schoenen.
 2. Zorg ervoor dat u uw schoenen vaak draait en houd ze op een koele droge plaats. Gebruik een schoendroger in de winter indien nodig.
 3. Wissel regelmatig van binnenzolen en zorg ervoor dat ze tussen gebruik uitdrogen.
 4. Probeer een anti-transpirant spray op je voeten te gebruiken voor je training, als je voeten te veel zweten.
 5. Fresh Fingers - hoe te gebruiken Was uw douchemat regelmatig in warm water, of stap uit de douche, op een handdoek, die na elk gebruik wordt gewassen.
 6. De douche wekelijks bleken. Bleekmiddel werkt beter dan antimicrobiële schoonmakers.
 7. Zorg dat je schoenen Fresh Fingers samenstelling goed passen. Slecht passende schoenen kunnen leiden tot het blokkeren van de tenen. Het blokkeren van de tenen leidt tot microtrauma aan de nagels en verhoogt de kans op schimmelinfectie.
 8. Als je bij een sportschool of fitnessclub hoort, draag sandalen in de contra-indicaties Fresh Fingers kleedkamer en loop niet blootsvoets rond. Bewaar je schoenen niet in de gymkluis waar ze niet kunnen uitdrogen.
 9. Dames, vermijd het dragen van teennagelpoets. Teennagel Pools kan de kans op een schimmelinfectie verhogen en/of verergeren. Als je het niet kunt verdragen om zonder Pools te gaan, hou ze dan 3 tot 4 dagen beschilderd, verwijder alle Pools en ga dan 2 tot 3 dagen zonder Pools. Herhaal deze cyclus door de zomer.
 10. Snij je teennagels recht door. Te kort snijden kan breuken in de huid veroorzaken. Dit verhoogt de kans op schimmelinfectie. Laat Fresh Fingers contra-indicaties de teennagels niet te lang groeien of ze zullen tegen de schoen jam en leiden tot bloedingen onder de nagel, opnieuw verhogen van de kans op schimmelinfectie.

Leave a Comment